SC MAGIC SAND SRL

J34/33/2010
CUI 26444287
Adresa: Str. M. Kogălniceanu, Nr 114, Alexandria, jud. Teleorman
Telefon: 0742.914.014
Email: office@magicsand.ro

 

Termeni si conditii

Stimati clienti, ne bucuram ca sunteti alaturi de noi si va multumim pentru acest lucru.

Dorim sa mentionam ca site-ul nostru se adreseaza adultilor si copiilor cu varsta de peste 18 ani.

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul nostru sau prin trimiterea unei comenzi prin e-mail / telefon confirmati ca ati citit, luat la cunostinta si sunteti de acord cu Termenii si conditiile de pe site, cu politica de confidentialitate a site-ului precum si cu politica de cookies; de asemenea, prin plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca datele personale furnizate sa fie folosite in vederea procesarii comenzii.

Nu vindem si nu comercializam datele personale pe care ni le furnizati.

Pentru mai multe informatii despre datele personale si modalitatea lor de prelucrare va rugam sa accesati pagina Politica de confidentialitate de pe site-ul nostru.

Administrarea acordurilor exprimate: 

Pentru orice solicitare cu privire la datele personale pe care ni le-ati furnizat (verificare, modificare, stergere etc), va rugam sa formulati in scris o cerere pe care sa o datati, sa o semnati si in care sa descrieti solicitarea pe care Dumneavoastra doriti sa o efectuati.

Va rugam sa trimiteti aceasta cerere pe adresa de e-mail office@magicsand.ro

Reclamatii

In cazul in care aveti reclamatii cu privire la comenzile plasate, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon la datele de contact mentionate pe site.

Retur

Conform legii, produsele de pe site-ul nostru beneficiaza de un drept de retur in timp de 14 zile de la data receptionarii lor.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite.

In cazul efectuarii unui retur, costul transportului pentru returnare va fi suportat de catre client.

In cazul in care doriti sa efectuati o returnare a unei comenzi, va rugam sa ne contactati, in prealabil, prin e-mail sau telefon la datele de contact mentionate pe site pentru a stabili detaliile necesare.